Natt helgen snart över!

Sjukt jobbig natt helg detta. Bara en massa skit körning som gör en förbannad! Har bara legat i sängen idag, inte rört en fena. Har dock tagit fram syrrans gamla tv som jag ställde in i sovrummet och koppla in xboxet där. Känns som de blir skate 2 hela nätterna nu! :) I morgon är de KORP match som gäller! Har dock sån förbannad jävla träningsverk i benen sen förra träningen så jag kan knappt gå! Man är ju så jäkla bra på stretcha å så! Nästa tisdag blir jag arbetslös med. SJUKT jävla jobbigt kommer de bli, vet liksom inte vad jag ska göra ? Funderar på komma här ifrån. Fast då lär man ju ta steget att lämna allt här.. tråkigt allt sånt!

Fett nice!

Har setat hemma hos kusinen o spelat Skate 2 och Mirror edge! SJUKT bra spel! helt galet snygga båda 2. Får se när lönen kommer om man kan köpa något av dom, frågan är vilket? Har lagt i lite mer färg i kroppen å! Jag o jones åkte in till gävle å sponsrade johannes lite! Kom även att tänka på att jag har bara 2 perioder kvar att jobba :(  De är dags för att rycka upp sig nu å jag vet att jag har sagt de förr men nu är de fan på tiden!! tjaaråå! 







Den här blir nog nästa projekt på sidan av bröstet skulle jag tro!

Slut på EM helgen!

Nu har jag kommit hem från eftermiddags helgen! Bara 2 nätter kvar nu ! ska bli göttans att bli ledig! Väntar nu på att min kusin ska komma upp, Vi ska väl chilla o dra en film antar jag ! Finns ju inte så mkt att göra! Ska där emot ge er en go visa med TENLIKE!




känner mig

Så jävla less på allt nu! Helt plötsligt är de fan ingen som hör av sig? sitter o rullar tummarna hemma o väntar på att någon ska vilja hänga lite..Nu skiter jag i detta.. 


Äckel dagarna är förbi!

Jag hatar verkligen förmiddagar! Man är inte ens i närheten av att vara människa efter jobbet! Sitter o väntar på att någon ska ringa o syssel sätta mig ! :) synd att de tar sån tid bara! kommer decka snart känns de som!
Snart ska man gadda sig igen! Hofors duon har bokat J-boy hela dagen så de blir jäkligt nice! fast man inte har råd men ändå ! :) peace out!

utmaning?

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Danne
2. Ett ord på fyra bokstäver: Dunk
3. Flicknamn: Daniella
4. Pojknamn: Dennis
5. Yrke: Don hållare
6. Färg: Diamant svart
7. Klädesplagg: Dräkt? (maskerad)
8. Mat: Dolmio så klart!
9. Sak i badrummet: Dusch
10. Plats/stad: Danderyd
11. En orsak att vara sen: Dagen efter
12. Något man skriker: DILDO!
13. Film: Dukes of hazzard
14. Något man dricker: Dr pepper
15. Band: Deftones
16. Djur: Delfin
17. Gatunamn: Djupdalsgatan
18. Bil: Dodge
19. Sång: Dont call me white!

RSS 2.0