onsdag!

Idag har jag haft trevligt besök och besökt Fifthson Tattoo! Hofors duon som johannes kallar mig o jones, åkte in till gävle för att lägga lite färg på innerarmen. De blev riktigt bra! Har 2 nätter kvar att jobba sen är man ledig! De ska bli gött å slappa lite igen! Ska dock på 50 års fest på lördag så lite slirig lär man väl bli ? Hoppas någon mer i familjen går in med samma inställning som mig! Kalas är ju igentligen inte så roliga, men är man fuller så kan allt hända! Kan ju alltid hoppas på att antingen syster o bror ska dricka.Broder är ju ett osäkert kort när de gäller dricka nu mera.. "jag spyr som en liten gris känns som depå är OFF" Kan fixa lite saft åt dig ;) sopa!





Tjao!


Tråkig dag!!

Har legat hemma o laddat inför korp matchen idag! Har kastat i mig kreatin 4 ggr idag för att jag ska orka så pass mkt mer! Skickar ett mess till KentAA o frågar när matchen är. "Vi är spel lediga idag" Detta mess tog fan knäcken på mig!!
Jag har till o med fått så tråkigt att jag googla aktiviteter som man kan hitta på men hitta fan inge skoj! Vart lite klokare dock.. Hur många vet att de finns en löparklubb i Hofors? Jag visste de inte ! ne nu måste de hända något!





PEACE!

Icke lyckat!

Nu har jag kommit hem från Backen, kan inte klaga på hoppet.. bara på föret! jag krasha varje hopp!! JAG KAN INTE HOPPA!





shit Deaaim!

Nu är jag på jobbet med FM helg!! jobbigaste skiften som finns. Efter jobbet bränner jag upp till Hoforsbacken o köttar lite, de var för länge sen nu! Sen finns de en liten nackdel... har inte sovit en blund inatt! Mkt att tänka på! Får se hur bra huvet o kroppen funkar ihop efter 14:00. De slutar väl med att man får läggas in på sjukan! Det är ändå nytt hopp som jag inte ens har sett men kan inte fega o inte snurra när man hoppar in de! De kommer bilder ikväll hur allt slutar!

Shit deeam

kanon fint väder ute o jag vaknar halv 3.. var i sandviken igår o de var väldigt trevligt! Jag var chaffis så jag fick dricka cola eller jag o Efraeim drack kola. Emil o Dubbel T bjöd på lite Timbutku vilket var en killer! haha! nu lär jag vakna ! piz cuz

bowling!

Då kom jag hem från bowlingen! De började riktigt bra men mot slutet föll jag för pressen! Spöa macken men hade svårare att spöa linnea! Vet inte vad de är men jag har spelat bowling 2 ggr här i fagersta o båda gångerna har jag kommit 2a och fått spö av av tjejer!! Jag kan faktist spela rätt bra men tydligen så lär jag hem o tjuvträna tills nästa gång!!
Nu väntar jag på att Sandra ska pallra sig hit så vi kan hitta på något innan jag åker hem! Ikväll blir de sandviken, vi ska in på rock cafe som bjuder på open mic!
 



Onsdag?

Det går på tok för fort! känns som jag precis har slutat jobbat?! Jag o macke ska nog dra o spela lite bowling snart! Vann över honom sist så de lär ju bli samma idag igen om han vågar ;) Nu ska jag lira lite guitar o chilla o vänta på att han ska höra av sig! peace!




Romanstisk middag för 2

Nu har jag landat i fagersta! De var fan rätt seg väg att åka denna gång! Den brukar gå rätt fort men nu var de så jäkla mkt folk som skulle åka just åt mitt håll! Men som sagt jag kom fram välbehållen och nu ska martin göra en fin middag ! de enda jag vet att de kommmer vara kykling o nå mer. Så får se vad de blir för spännade av mäster kocken!
Bilder på mäster kocken  FIFTY






Trippar till fagersta!

Nu ska jag nog packa en väska o dra till fagersta, de är skönt o komma iväg lite! Vaknade nyss på soffan, de är 3 dagen jag somnar på denna badboy! Har typ 17 grader i lägenheten å så jag har sovit med mössa o fullt på klädd! Känns nästan som att sova i en jävla bivack!

Ni som missa världens mest rättvisa match igår MISSADE verkligen något! hua mig rättvisan kom tillslut! fast vi spelade inte fullt så bra som vi kan men joel drämmer iväg ett skott från låångt ner från våran plan halva, när de var 3 sekunder kvar skrek jag SKJUUUUT å de gjorde han, bollen gick nästan i slowmotion o skruvade in sig precis när signalen gick! Tro mig de var skönt! Fast höll på kräkas efter matchen för jag var så trött.. men men! De var lite update! Nu lär jag sätta igång! TJO

kicking it old school!


Duger!

Först vill jag säga tack till Antonia som har gjort bilden till mig!
Sen en fråga!? Är de någon som vet hur man får EN centrerad bakgrunds bild?!?

Ska starta ett nytt fotbolls lag med ! pro Ovako! lite andra regler men de kommer funka!

Tå hetta rekomenderas!


Tex. Tåhetta på dojjerna!400kg..

Jaja!

Jag vet att de inte går så fort med min blogg. MEN! De är iaf på G

RSS 2.0